Groentewraps

Groentewraps

Vervang je gewone wrap door een groentewrap en je eet zo 45% meer groente tijdens de lunch of het diner. Op die manier eet je zonder dat je het doorhebt eenvoudig gezonder. Ga jij voor een wortelwrap, bietenwrap of liever een paprikawrap?

Wortelwraps met geitenkaas maken

Wortelwraps met geitenkaas maken

  1. Verhit op middelhoog vuur een koekenpan met ⅓ van de olie en bak de amandelen al omscheppend in 4 min. goudbruin. Strooi de laatste minuut de Provençaalse kruiden over de amandelen en bak mee. Laat afkoelen en hak grof.
  2. Laat ondertussen de geroosterde paprika uitlekken. Doe de knoflook, de uitgelekte paprika’s, chilivlokken en de rest van de olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een smeuïge spread. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de paprikaspread en verkruimel de geitenkaas en amandelen erover. Beleg met de rucola. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.