Wraps met vega kip-shoarma en rodekool
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Wraps met vega kip-shoarma en rodekool
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
320 g De Vegetarische Slager vegan kip-shoarma
6 Knorr veggie wortelwraps
200 g winterpenen
1 komkommer
8 blaadjes kropsla
300 g biologische gesneden rodekool