Groentewraps met vegetarische schnitzel
Word je blij van: wraps met groente en crispy vega schnitzel.
Aan de slag
Halveer de paprika’s, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paprika 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de vegetarische schnitzels 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Schil de winterpeen met een dunschiller en rasp grof. Halveer de kropjes babyromaine in de lengte en snijd in reepjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de schnitzel in reepjes. Beleg elke wrap met wat sla, wortel, paprika en schnitzelreepjes. Besprenkel met saladedressing. Rol de wraps op en snijd schuin doormidden.
Groentewraps met vegetarische schnitzel
Word je blij van: wraps met groente en crispy vega schnitzel.
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika’s, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paprika 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de vegetarische schnitzels 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Schil de winterpeen met een dunschiller en rasp grof. Halveer de kropjes babyromaine in de lengte en snijd in reepjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de schnitzel in reepjes. Beleg elke wrap met wat sla, wortel, paprika en schnitzelreepjes. Besprenkel met saladedressing. Rol de wraps op en snijd schuin doormidden.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak paprikamix
2 el milde olijfolie
4 De Vegetarische Slager auf wiederschnitzel
250 g winterpeen
2 kropjes babyromaine
6 Knorr veggie wortelwraps
70 g Calvé caesar saladedressing