Groentewraps met vegetarische schnitzel
bewaar
bewaar

Groentewraps met vegetarische schnitzel

Word je blij van: wraps met groente en crispy vega schnitzel.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de paprika’s, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paprika 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de vegetarische schnitzels 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

Schil de winterpeen met een dunschiller en rasp grof. Halveer de kropjes babyromaine in de lengte en snijd in reepjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de schnitzel in reepjes. Beleg elke wrap met wat sla, wortel, paprika en schnitzelreepjes. Besprenkel met saladedressing. Rol de wraps op en snijd schuin doormidden.

variatietipIn plaats van vegetarische schnitzel kun je ook 1 blik (afgespoelde en uitgelekte) kidneybonen (400 g) per 4 personen gebruiken. Bak de laatste minuut mee met de paprika.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentewraps met vegetarische schnitzel

Word je blij van: wraps met groente en crispy vega schnitzel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig