Paprikawraps met tonijnsalade & appel
Tonijn en appel zijn voor elkaar gemaakt. Nu nog in een wrap rollen en klaar is je picknick!
Aan de slag
Laat de tonijn uitlekken, maar vang 1 el van de olie op (per 4 personen). Meng de tonijn en opgevangen olie met de rauwkost en de citroen-mayonaise, peper en zout. Was de appels, snijd ze elk ongeschild in 4 parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over de borden en verdeel de tonijnsalade en appelstukjes erover.
Paprikawraps met tonijnsalade & appel
Tonijn en appel zijn voor elkaar gemaakt. Nu nog in een wrap rollen en klaar is je picknick!
bijgerecht
null personen
390 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de tonijn uitlekken, maar vang 1 el van de olie op (per 4 personen). Meng de tonijn en opgevangen olie met de rauwkost en de citroen-mayonaise, peper en zout. Was de appels, snijd ze elk ongeschild in 4 parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over de borden en verdeel de tonijnsalade en appelstukjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
284 g skipjack tonijn in olijfolie
300 g rauwkost radijsmix
4 el citroenmayonaise
2 Jazz appels
4 No Fairytales paprika & chili tortilla's