Bietenwrap met kip
bewaar
bewaar

Bietenwrap met kip

Kan je dag wat extra kleur gebruiken? Lunch met bietenwraps en je kan er weer de hele middag tegenaan!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipreepjes met de kruidenmix en peper 5 min. op middelhoog vuur.

Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Laat de mais uitlekken en snijd de sjalot fijn. Snijd de halve komkommer in kleine blokjes van ca. een ½ cm en meng met de mais, sjalot en het limoensap.

Snijd de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil, prak fijn met een vork en meng het limoenrasp erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de wraps met de avocadospread en verdeel vervolgens de spinazie, kipreepjes en komkommer-maissalsa erover. Breng op smaak met peper. Rol op en verdeel over een schaal.

vegatipGebruik in plaats van scharrelkipreepjes een blik kikkererwten (400 g). Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kikkererwten met de tacokruiden ca. 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietenwrap met kip

Kan je dag wat extra kleur gebruiken? Lunch met bietenwraps en je kan er weer de hele middag tegenaan!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig