Lunchbowl met kikkererwten & limoen-yoghurtdressing
bewaar
bewaar

Lunchbowl met kikkererwten & limoen-yoghurtdressing

Een bowl bomvol groentjes? Check, check, dubbelcheck!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een koekenpan en bak de zoete aardappelblokjes en komijn 20 min. op middelhoog vuur. Spoel ondertussen de kikkererwten af onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg de kikkererwten toe en bak 10 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Halveer ondertussen de halve komkommer in de lengte in vieren. Verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd de zaadlijsten fijn. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil van de halve limoen en pers die helft uit. Meng de yoghurt met een ½ tl limoenrasp, 1 el -sap (per 2 personen) en de zaadlijsten van de komkommer. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de spinazie grof en verdeel samen met de zoete aardappel, kikkererwten en komkommer over 2 kommen. Verdeel de yoghurtdressing erover.

combinatietipLekker met granaatappelpitjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lunchbowl met kikkererwten & limoen-yoghurtdressing

Een bowl bomvol groentjes? Check, check, dubbelcheck!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig