Wortelwraps met kikkererwten, paprika en tzatziki
bewaar
bewaar

Wortelwraps met kikkererwten, paprika en tzatziki

Een heleboel groenten ingepakt in nóg meer groenten: dat is deze wortelwrap in een notendop. Even rollen en klaar is je lunch!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Doe de kikkererwten in een zeef, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de kikkererwten met de 20 gram tzatziki (per 4 porties) en de chilivlokken en stamp grof met de pureestamper. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de halve komkommer in plakjes en laat de paprikareepjes uitlekken.

Bestrijk de wraps met de rest van de tzatziki en beleg vervolgens met de spinazie, kikkererwtenpuree, komkommer en gegrilde-paprikareepjes. Rol strak op en snijd schuin door.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wortelwraps met kikkererwten, paprika en tzatziki

Een heleboel groenten ingepakt in nóg meer groenten: dat is deze wortelwrap in een notendop. Even rollen en klaar is je lunch!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig