Wortelwraps met kikkererwten, paprika en tzatziki
Een heleboel groenten ingepakt in nóg meer groenten: dat is deze wortelwrap in een notendop. Even rollen en klaar is je lunch!
Aan de slag
Doe de kikkererwten in een zeef, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de kikkererwten met de 20 gram tzatziki (per 4 porties) en de chilivlokken en stamp grof met de pureestamper. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de halve komkommer in plakjes en laat de paprikareepjes uitlekken.
Bestrijk de wraps met de rest van de tzatziki en beleg vervolgens met de spinazie, kikkererwtenpuree, komkommer en gegrilde-paprikareepjes. Rol strak op en snijd schuin door.
Wortelwraps met kikkererwten, paprika en tzatziki
Een heleboel groenten ingepakt in nóg meer groenten: dat is deze wortelwrap in een notendop. Even rollen en klaar is je lunch!
null porties
280 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de kikkererwten in een zeef, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de kikkererwten met de 20 gram tzatziki (per 4 porties) en de chilivlokken en stamp grof met de pureestamper. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de halve komkommer in plakjes en laat de paprikareepjes uitlekken.
Bestrijk de wraps met de rest van de tzatziki en beleg vervolgens met de spinazie, kikkererwtenpuree, komkommer en gegrilde-paprikareepjes. Rol strak op en snijd schuin door.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kikkererwten in blik
150 g koelverse tzatziki
¼ tl chilivlokken
4 wortel-tortillawraps
½ komkommer
155 g gegrilde rode paprikareepjes in pot
50 g babyspinazie
Dit heb je nodig
pureestamper