Wortelwraps met geitenkaas
bewaar
bewaar

Wortelwraps met geitenkaas

Swap je gewone wrap met wortelwraps en je eet zo 1,2,3 45% meer groente bij je lunch. Handig!

15 min. bereiden

pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit op middelhoog vuur een koekenpan met ⅓ van de olie en bak de amandelen al omscheppend in 4 min. goudbruin. Strooi de laatste minuut de Provençaalse kruiden over de amandelen en bak mee. Laat afkoelen en hak grof.

Laat ondertussen de geroosterde paprika uitlekken. Doe de knoflook, de uitgelekte paprika’s, chilivlokken en de rest van de olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een smeuïge spread. Breng op smaak met peper en zout.

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de paprikaspread en verkruimel de geitenkaas en amandelen erover. Beleg met de rucola. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.

variatietipHoud je van extra pittig, voeg dan 1 el chilivlokken door de paprikaspread.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wortelwraps met geitenkaas

Swap je gewone wrap met wortelwraps en je eet zo 1,2,3 45% meer groente bij je lunch. Handig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig