Wortelwraps met geitenkaas
Swap je gewone wrap met wortelwraps en je eet zo 1,2,3 45% meer groente bij je lunch. Handig!
Aan de slag
Verhit op middelhoog vuur een koekenpan met ⅓ van de olie en bak de amandelen al omscheppend in 4 min. goudbruin. Strooi de laatste minuut de Provençaalse kruiden over de amandelen en bak mee. Laat afkoelen en hak grof.
Laat ondertussen de geroosterde paprika uitlekken. Doe de knoflook, de uitgelekte paprika’s, chilivlokken en de rest van de olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een smeuïge spread. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de paprikaspread en verkruimel de geitenkaas en amandelen erover. Beleg met de rucola. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.
Wortelwraps met geitenkaas
Swap je gewone wrap met wortelwraps en je eet zo 1,2,3 45% meer groente bij je lunch. Handig!
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit op middelhoog vuur een koekenpan met ⅓ van de olie en bak de amandelen al omscheppend in 4 min. goudbruin. Strooi de laatste minuut de Provençaalse kruiden over de amandelen en bak mee. Laat afkoelen en hak grof.
Laat ondertussen de geroosterde paprika uitlekken. Doe de knoflook, de uitgelekte paprika’s, chilivlokken en de rest van de olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een smeuïge spread. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de paprikaspread en verkruimel de geitenkaas en amandelen erover. Beleg met de rucola. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el milde olijfolie
80 g geroosterde amandelen
1 el gedroogde Provençaalse kruiden
465 g geroosterde rode paprika's in pot
1 teen knoflook
1 tl chilivlokken
4 wortel tortillawraps
125 g verse geitenkaas naturel 45+
75 g rucola slamelange
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker