Mexicaanse wraps met gegrilde kip en avocado
bewaar
bewaar

Mexicaanse wraps met gegrilde kip en avocado

Deze wraps ken je wellicht nog niet: ze zijn gemaakt van onder andere wortel.

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Meng de olie met de Mexicaanse kruiden en bestrijk de kipfilets ermee. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Snijd ondertussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Laat de mais en bonen uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de yoghurt met het limoenrasp en 1 el limoensap en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de kipfilet in schuine reepjes van 1 cm. Verdeel een deel van de sla, avocado, mais, bonen, kipreepjes en limoenyoghurt over de worteltortilla’s en rol op. Halveer de wraps en serveer. Serveer de rest van de groenten, kip en limoenyoghurt er apart bij.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse wraps met gegrilde kip en avocado

Deze wraps ken je wellicht nog niet: ze zijn gemaakt van onder andere wortel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig