Wraps met gerookte kip en avocado
Wraps met kip en een romige dressing: een heerlijk zomers recept!
Aan de slag
Snijd de kipfilet in repen. Snipper de ui, schil de peen en snijd in dunne plakjes. Snijd de bosui in de lengte in kwarten. Halveer de kwarten in de breedte zodat je 8 bosui-reepjes hebt. Roer de mayonaise door de room en schep de kip, ui en wortel erdoor.
Snijd de munt fijn en voeg toe aan de kipsalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in repen. Pers de limoen uit en besprenkel de avocado met 2 el limoensap (per 4 personen).
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de kipsalade over tortilla's en verdeel de avocado, bosui en sla erover. Vouw één zijkant over de vulling en rol de tortilla’s op.
Wraps met gerookte kip en avocado
Wraps met kip en een romige dressing: een heerlijk zomers recept!
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipfilet in repen. Snipper de ui, schil de peen en snijd in dunne plakjes. Snijd de bosui in de lengte in kwarten. Halveer de kwarten in de breedte zodat je 8 bosui-reepjes hebt. Roer de mayonaise door de room en schep de kip, ui en wortel erdoor.
Snijd de munt fijn en voeg toe aan de kipsalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in repen. Pers de limoen uit en besprenkel de avocado met 2 el limoensap (per 4 personen).
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de kipsalade over tortilla's en verdeel de avocado, bosui en sla erover. Vouw één zijkant over de vulling en rol de tortilla’s op.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g gerookte kipfilet
1 rode ui
½ bos bospeen
1 bosui
2 el mayonaise
125 ml sour cream
10 g verse munt
1 eetrijpe avocado
1 limoen
8 grote tortillawraps
100 g fijngesneden ijsbergsla