Bonensalade met kip en avocado
No stress, met deze snelle salade houd je tijd over.
Aan de slag
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie en bak de uien en komijn 5 min. Neem van het vuur en voeg de salsasaus toe. Laat de kikkererwten en bonen uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Meng door de saus. Snijd de kipfilet in dunne plakjes.
Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Haal de slabladeren los. Leg ze op een platte schaal. Schep het bonenmengsel, de kip en avocado erop en eromheen. Serveer de chips er apart bij en steek wat van de chips in de salade.
Bonensalade met kip en avocado
Instructievideo - 01:18 min.
Bonensalade met kip en avocado
No stress, met deze snelle salade houd je tijd over.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie en bak de uien en komijn 5 min. Neem van het vuur en voeg de salsasaus toe. Laat de kikkererwten en bonen uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Meng door de saus. Snijd de kipfilet in dunne plakjes.
Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Haal de slabladeren los. Leg ze op een platte schaal. Schep het bonenmengsel, de kip en avocado erop en eromheen. Serveer de chips er apart bij en steek wat van de chips in de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
2 el traditionele olijfolie
1 tl gemalen komijn
300 g salsasaus mild
400 g kikkererwten in blik
400 g zwarte bonen
300 g gerookte kipfilet
1 eetrijpe avocado
1 krop romainesla
200 g tortillachips naturel