Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm
Vullen, rollen en je bietenwrap is al klaar! En na het vullen rol jij zo de keuken uit.
Aan de slag
Roer de crème fraîche los met het water. Snijd de veldsla grof en snijd de bieten in blokjes. Breek de zalm in stukken.
Verdeel de veldsla, bietenblokjes en zalm over de wraps. Verdeel de losgeroerde crème fraîche erover. Breng op smaak met peper. Serveer als open wrap.
Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm
Vullen, rollen en je bietenwrap is al klaar! En na het vullen rol jij zo de keuken uit.
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roer de crème fraîche los met het water. Snijd de veldsla grof en snijd de bieten in blokjes. Breek de zalm in stukken.
Verdeel de veldsla, bietenblokjes en zalm over de wraps. Verdeel de losgeroerde crème fraîche erover. Breng op smaak met peper. Serveer als open wrap.
vegatip:
variatietip:
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g crème fraîche
2 el water
50 g veldsla
500 g AH Biologische gekookte rode bieten
250 g warmgerookte zalmmoten
4 bietenwraps