Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm
bewaar
bewaar

Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm

Vullen, rollen en je bietenwrap is al klaar! En na het vullen rol jij zo de keuken uit.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Roer de crème fraîche los met het water. Snijd de veldsla grof en snijd de bieten in blokjes. Breek de zalm in stukken.

Verdeel de veldsla, bietenblokjes en zalm over de wraps. Verdeel de losgeroerde crème fraîche erover. Breng op smaak met peper. Serveer als open wrap.

vegatipVervang de gerookte zalm door geitenkaas.
variatietipJe kunt de veldsla ook vervangen door waterkers of rucola.
combinatietipLekker met gekookte quinoa.
algemeenWraps meenemen? Vouw de zijkanten naarbinnen, rol de wraps strak op en verpak eventueel in aluminiumfolie of bakpapier.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm

Vullen, rollen en je bietenwrap is al klaar! En na het vullen rol jij zo de keuken uit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig