Roggecanapé met zalm en zoetzure biet
bewaar
bewaar

Roggecanapé met zalm en zoetzure biet

Dat zo'n klein hapje zo'n groots effect heeft..!

10 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode biet in kleine blokjes en snijd 2/3 van de dille fijn. Meng de rode biet met de gesnipperde rode uitjes en dille. Laat 1 uur staan. Steek ondertussen met een steruitsteekvorm 15 sterren uit het roggebrood. Verdeel het biet-uimengsel, de hüttenkäse en warmgerookte zalm over de sterren. Garneer met een takje dille.

kookstaptipAls je geen steruitsteekvorm hebt, kun je de stervorm ook met een scherp mesje uitsnijden of voor een andere vorm kiezen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roggecanapé met zalm en zoetzure biet

Dat zo'n klein hapje zo'n groots effect heeft..!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig