Roggecanapé met zalm en zoetzure biet
Dat zo'n klein hapje zo'n groots effect heeft..!
Aan de slag
Snijd de rode biet in kleine blokjes en snijd 2/3 van de dille fijn. Meng de rode biet met de gesnipperde rode uitjes en dille. Laat 1 uur staan. Steek ondertussen met een steruitsteekvorm 15 sterren uit het roggebrood. Verdeel het biet-uimengsel, de hüttenkäse en warmgerookte zalm over de sterren. Garneer met een takje dille.
Roggecanapé met zalm en zoetzure biet
Dat zo'n klein hapje zo'n groots effect heeft..!
null porties
85 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de rode biet in kleine blokjes en snijd 2/3 van de dille fijn. Meng de rode biet met de gesnipperde rode uitjes en dille. Laat 1 uur staan. Steek ondertussen met een steruitsteekvorm 15 sterren uit het roggebrood. Verdeel het biet-uimengsel, de hüttenkäse en warmgerookte zalm over de sterren. Garneer met een takje dille.
kookstaptip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g gekookte rode bieten
3 takjes verse dille
2 el gesnipperde rode uitjes
400 g Brabants roggebrood
200 g koelverse hüttenkäse kaas
250 g warmgerookte zalmstukken
Dit heb je nodig
steruitsteekvorm