Bladerdeeghapjes met zalm- en rodebietvulling
Eet je graag Gravad Lax, een Zweede gerecht met zalm en dille? Dan zijn deze bladerdeeghapjes met zalm, rode bietenvulling en zuivelspread misschien wel voor jou weggelegd.
Aan de slag
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de helft van de vrucht. Snijd in 3 parten. Snijd de dille fijn. Meng de dille, geraspte rode bieten en zalmblokjes in een mengkom. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Maak 6 bladerdeegbakjes t/m stap 4 van het basisrecept. Vul de afgekoelde bakjes met de zuivelspread en het bieten-zalmmengsel en bestrooi met het citroenrasp. Serveer met de citroenparten.
Bladerdeeghapjes met zalm- en rodebietvulling
Eet je graag Gravad Lax, een Zweede gerecht met zalm en dille? Dan zijn deze bladerdeeghapjes met zalm, rode bietenvulling en zuivelspread misschien wel voor jou weggelegd.
null porties
125 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de helft van de vrucht. Snijd in 3 parten. Snijd de dille fijn. Meng de dille, geraspte rode bieten en zalmblokjes in een mengkom. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Maak 6 bladerdeegbakjes t/m stap 4 van het basisrecept. Vul de afgekoelde bakjes met de zuivelspread en het bieten-zalmmengsel en bestrooi met het citroenrasp. Serveer met de citroenparten.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ citroen
5 g verse dille
100 g geraspte rode bieten
50 g gerookte zalmblokjes
2 el zuivelspread naturel