Eierdopbagel met zalm en roomkaas
Na deze verrassing neem je nooit meer genoegen met een gewone eierdop.
Aan de slag
Kook de eieren zacht in ca. 6 min., halfzacht in ca. 7 min. of hard in ca. 8 min. Laat schrikken onder koud stromend water.
Snijd de bagels doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden in een koekenpan zonder olie of boter of in een broodrooster.
Bestrijk de bagels met de zuivelspread. Verdeel de zalm over de onderste helften en garneer met de dille. Leg de bovenste helften erop.
Halveer de eieren. Zet de eieren in de opening van de bagels en serveer direct.
Eierdopbagel met zalm en roomkaas
Instructievideo - 01:01 min.
Eierdopbagel met zalm en roomkaas
Na deze verrassing neem je nooit meer genoegen met een gewone eierdop.
ontbijt
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren zacht in ca. 6 min., halfzacht in ca. 7 min. of hard in ca. 8 min. Laat schrikken onder koud stromend water.
Snijd de bagels doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden in een koekenpan zonder olie of boter of in een broodrooster.
Bestrijk de bagels met de zuivelspread. Verdeel de zalm over de onderste helften en garneer met de dille. Leg de bovenste helften erop.
Halveer de eieren. Zet de eieren in de opening van de bagels en serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
4 bagels
100 g gerookte zalm
75 g zuivelspread naturel light
7½ g verse dille