Roggebroodhapje met biet en zalm
Aan de slag
Klop in een kom de olie en het citroensap tot een dressing. Schep in een andere kom de bieslook, de kappertjes en ½ el dressing door elkaar. Snijd de biet in 8 plakjes en steek er met een uitsteekvormpje 8 rondjes uit. Leg de plakjes in de citroendressing. Snijd de sneetjes roggebrood in vieren en bestrijk dun met de mayonaise. Verdeel de plakjes biet en de zalmblokjes erover. Schep het bieslookmengsel erop.
Roggebroodhapje met biet en zalm
null porties
75 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop in een kom de olie en het citroensap tot een dressing. Schep in een andere kom de bieslook, de kappertjes en ½ el dressing door elkaar. Snijd de biet in 8 plakjes en steek er met een uitsteekvormpje 8 rondjes uit. Leg de plakjes in de citroendressing. Snijd de sneetjes roggebrood in vieren en bestrijk dun met de mayonaise. Verdeel de plakjes biet en de zalmblokjes erover. Schep het bieslookmengsel erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el (olijf)olie
1 el citroensap
1 el knoflookbieslook
1 el kappertjes
1 gekookte biet
2 sneetjes licht roggebrood
1 el mayonaise
1 bakje gerookte zalmblokjes
Dit heb je nodig
uitsteekvormpje Ø 3 cm