Roggebrood met zalm & venkelmayonaise
Een lekker zalmhapje gaat er altijd in. Ideaal als lunchgerecht of borrelhap.
Roggebrood met zalm & venkelmayonaise
Een lekker zalmhapje gaat er altijd in. Ideaal als lunchgerecht of borrelhap.
voorgerecht
null personen
375 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de mayonaise met het venkelzaad, citroensap, peper en eventueel zout.
Snijd de bietjes in dunne plakjes en verdeel de zalm in stukken.
Besmeer het roggebrood met de venkelmayonaise en verdeel de rode biet en zalm erover. Garneer met de tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 el Zaanse mayonaise
1 tl gemalen venkelzaad
½ el citroensap
250 g gekookte bietjes
250 g warmgerookte zalmfilets
4 sneetjes ongesneden roggebroden
½ bakje tuinkers