Rode-bietenstamppot met warmgerookte zalm
bewaar
bewaar

Rode-bietenstamppot met warmgerookte zalm

Kleurig potje stamp!

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook ze in een ruime pan met water en zout in 20 min. gaar. Voeg de laatste 2 min. de geraspte bieten toe. Giet af. Voeg de boter, peper en zout toe en stamp tot een puree.

Snijd ondertussen ¾ van de rucola grof. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de citroen in parten. Breek de zalm in stukken. Meng de gesneden rucola en het citroenrasp door de bietenstamp en verdeel over de borden. Verdeel daar de zalm en de rest van de rucola over. Serveer met de citroenparten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode-bietenstamppot met warmgerookte zalm

Kleurig potje stamp!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig