- 1
- 2
- 3
Koolrabi
Koolrabi is het neefje van broccoli en bloemkool. Je kunt hem lekker roerbakken of door de salade doen. Probeer eens een recept voor een ovenschotel, eet ‘m op een sandwich, of serveer koolrabi bij een stuk vlees. Veelzijdig is hij zeker, maar ook een beetje vergeten. Met deze recepten bereid je ‘m met gemak.

Koolrabi koken
Koolrabi is een groente die je makkelijk kan koken. Zo ga je aan de slag:
- Snij de bladeren en stengels weg
- Schil de knollen
- Snij ze naar eigen wens in halfjes, plakjes of blokjes
- Zet een pan met water op het vuur en kook de koolrabi in 10 à 15 minuten beetgaar
- Giet de koolrabi af
- Serveer met een snufje nootmuskaat
Enjoy!
Ingrediënten
Direct aan de slag
1
per stuk
AH Koolrabi
1
40 g
AH Selderij
2
110 g
AH Ongebrande walnoten
3
250 ml
AH Walnoot olie
1
235 g
Marne Dijonmosterd