Kerst hangt in de lucht

Alles voor een zorgeloze kerst

Dit jaar helpen we je met de lekkerste kerstgerechten en mooiste decoratie waarmee je met gemak de show steelt. Minder tijd in de keuken, meer tijd aan tafel. Dat is écht samen genieten.

Verrassende gerechten met een bijzondere twist

Carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker

Een combinatie van zoet en hartig. De peer en carpaccio zijn een verrassend heerlijke combinatie in deze carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker.

Bekijk het recept

Kalkoenrollade-krans met salie en ui-stuffing

Het brood, de pancetta en salie worden eerst geroosterd zodat ze lekker knapperig de vulling ingaan. Heerlijk met de friszoete cranberrysaus. Deze krans met salie en ui-stuffing wil je niet missen.

Bekijk het recept

Mini-charlotte met tiramisusmaak

Tiramisu maar dan net een beetje anders: alle bekende smaken, maar dan met een strik eromheen. Zo hebben al je gasten een eigen cadeautje op tafel.

Bekijk het recept

Pastinaak-knolselderijsoep met truffel

Hou je van aardse smaken? Dan zit je met dit soepje helemaal goed. Deze pastinaak-knolselderijsoep met truffel serveer je in een glaasje. Zo maak je het nog net wat feestelijker!

Bekijk het recept

Gevulde flespompoen met noten, kaas en salie

De pompoen wordt geroosterd, wat een intens lekkere smaak geeft. Met een vulling van salie en noten, en bovenop romige kaas. Een fantastisch vegetarisch hoofdgerecht waar je u tegen zegt.

Bekijk het recept

Vegan pornstar martini-trifle van Enzo Pérès-Labou

Deze vegan pornstar martini-trifle is het ultieme kerstdessert! Vol met romige lagen van vegan meringue, een passievrucht-kokoscustard, zachte cake en frisse puree van passievrucht en mango.

Bekijk het recept

Bietenblini's met dille-crème en rivierkreeftjes

Als dit geen goed begin van het kerstdiner is! Het prachtige rood van de blini’s zelf, het beleg met dilleroom, komkommerpickle en rivierkreeftjes.

Bekijk het recept

Kabeljauw met pistachekorst en paddenstoelen

We geven de kabeljauw een krokante dille-pistachekorst. Voor erbij: gebakken paddenstoelen en een fris-romige puree.

Bekijk het recept

Miso-crème brûlée

Miso in een nagerecht? Jazeker! Het geeft deze crème brûlée zijn unieke zoet-zoutige smaak.

Bekijk het recept