Carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker
Een combinatie van zoet en hartig. De peer en carpaccio zijn een verrassend heerlijke combinatie in deze carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker.
Een combinatie van zoet en hartig. De peer en carpaccio zijn een verrassend heerlijke combinatie in deze carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker.
Het brood, de pancetta en salie worden eerst geroosterd zodat ze lekker knapperig de vulling ingaan. Heerlijk met de friszoete cranberrysaus. Deze krans met salie en ui-stuffing wil je niet missen.
Tiramisu maar dan net een beetje anders: alle bekende smaken, maar dan met een strik eromheen. Zo hebben al je gasten een eigen cadeautje op tafel.
Hou je van aardse smaken? Dan zit je met dit soepje helemaal goed. Deze pastinaak-knolselderijsoep met truffel serveer je in een glaasje. Zo maak je het nog net wat feestelijker!
De pompoen wordt geroosterd, wat een intens lekkere smaak geeft. Met een vulling van salie en noten, en bovenop romige kaas. Een fantastisch vegetarisch hoofdgerecht waar je u tegen zegt.
Deze vegan pornstar martini-trifle is het ultieme kerstdessert! Vol met romige lagen van vegan meringue, een passievrucht-kokoscustard, zachte cake en frisse puree van passievrucht en mango.
Als dit geen goed begin van het kerstdiner is! Het prachtige rood van de blini’s zelf, het beleg met dilleroom, komkommerpickle en rivierkreeftjes.
We geven de kabeljauw een krokante dille-pistachekorst. Voor erbij: gebakken paddenstoelen en een fris-romige puree.
Miso in een nagerecht? Jazeker! Het geeft deze crème brûlée zijn unieke zoet-zoutige smaak.