Pizza met witte kaasblokjes
Aan de slag
Uien pellen en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en ui in ca. 10 minuten zachtjes smoren. Intussen oven voorverwarmen op 225 ºC of gasovenstand 5. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Deeg uitrollen en over bakplaat verdelen. Ui mengen met rozijnen en pijnboompitten. Tomaten in reepjes snijden en door uimengsel scheppen. Deeg besmeren met pesto. Uimengsel erover verdelen en bestrooien met peper. Kaasblokjes erboven verkruimelen. Pizza in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken. Lekker met kropsla met yoghurtdressing.
Pizza met witte kaasblokjes
hoofdgerecht
null personen
860 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Uien pellen en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en ui in ca. 10 minuten zachtjes smoren. Intussen oven voorverwarmen op 225 ºC of gasovenstand 5. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Deeg uitrollen en over bakplaat verdelen. Ui mengen met rozijnen en pijnboompitten. Tomaten in reepjes snijden en door uimengsel scheppen. Deeg besmeren met pesto. Uimengsel erover verdelen en bestrooien met peper. Kaasblokjes erboven verkruimelen. Pizza in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken. Lekker met kropsla met yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 rode uien
2 el olijfolie
1 pak mix voor pizzabodem
75 g rozijnen
50 g pijnboompitten
8 zongedroogde tomaten
4 el rode pesto
200 g witte kaasblokjes