Pizza calzone
bewaar
bewaar

Pizza calzone

30 min. bereiden / 25 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Druiven halveren. Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Roquefort verkruimelen. Druiven, kaas, artisjok, tomatenblokjes en oregano mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Bieslook erboven fijn knippen. Deeg in 4 gelijke stukken verdelen. Ieder deel uitrollen tot ronde lap. 1/4 deel van vulling in midden op elke deeglap leggen en dichtklappen. Randen goed aandrukken. Calzones in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met frisse salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizza calzone

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig