Pompoenrelish met witte kaasblokjes
bewaar
bewaar

Pompoenrelish met witte kaasblokjes

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Pompoen in stukken snijden, schillen en raspen op grove rasp (of in keukenmachine). In koekenpan 2 el olie verhitten en pompoenrasp in ca. 10 minuten zachtjes gaar bakken, regelmatig roeren. Pompoen in zeef laten uitlekken. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Kaasblokjes in kleine blokjes snijden. Munt fijnsnijden. Pompoen in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Munt, kaasblokjes, 2 el olie en citroensap door pompoen roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Relish desgewenst opnieuw licht verwarmen. Pijnboompitten erover strooien. Warm of op kamertemperatuur serveren. Lekker met warm pitabrood (als voorgerecht) of met couscous en geroosterde kip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoenrelish met witte kaasblokjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig