Pestopizza met peultjes en paprika
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 ºC. Pizzadeeg met olie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Pizzadeeg over ingevette bakplaat verdelen. Peultjes schoonmaken, halveren en in 5 min. beetgaar koken en afgieten. Mozzarella laten uitlekken. Mozzarella en paprika's in stukjes snijden. Pesto over pizzabodem uitstrijken. Peultjes en paprika erover verdelen. Mozzarella over pizza strooien. Pizza in midden van oven in 25 min. gaarbakken.
Pestopizza met peultjes en paprika
hoofdgerecht
null personen
825 kcal
30 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 ºC. Pizzadeeg met olie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Pizzadeeg over ingevette bakplaat verdelen. Peultjes schoonmaken, halveren en in 5 min. beetgaar koken en afgieten. Mozzarella laten uitlekken. Mozzarella en paprika's in stukjes snijden. Pesto over pizzabodem uitstrijken. Peultjes en paprika erover verdelen. Mozzarella over pizza strooien. Pizza in midden van oven in 25 min. gaarbakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak mix voor pizzabodem
2 eetlepels olijfolie
500 g peultjes
2 bolletjes mozzarella
½ pot geroosterde paprika's
2 potten pesto alla genovese