Tomatentaart met pesto
De combinatie met knoflook, mozzarella en pesto is altijd goed. Extra erbij: witte kaasblokjes!
Aan de slag
Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 225 ºC.
Snijd de mozzarella en tomaten in dunne plakken Vet de taartvorm in en bekleed met de deegplakjes. Prik de deegbodem met een vork in en besmeer met de pesto. Verdeel de mozzarella en de tomaat in het rond, dakpansgewijs erover. Bestrooi de taart met versgemalen peper en verkruimel de witte kaas erover.
Bak de taart in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Neem de taart uit de oven en laat 15-30 min. staan.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Tomatentaart met pesto
De combinatie met knoflook, mozzarella en pesto is altijd goed. Extra erbij: witte kaasblokjes!
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 225 ºC.
Snijd de mozzarella en tomaten in dunne plakken Vet de taartvorm in en bekleed met de deegplakjes. Prik de deegbodem met een vork in en besmeer met de pesto. Verdeel de mozzarella en de tomaat in het rond, dakpansgewijs erover. Bestrooi de taart met versgemalen peper en verkruimel de witte kaas erover.
Bak de taart in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Neem de taart uit de oven en laat 15-30 min. staan.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes diepvries deeg voor hartige taart
125 g mozzarella
4 romatomaten
2 el pesto alla Genovese
150 g witte kaasblokjes
Dit heb je nodig
lage taartvorm (Ø 24 cm)