Mediterrane visschotel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vis droogdeppen, bestrooien met zout en peper en bedruppelen met citroensap. Vis in ovenschotel leggen en dik besmeren met tonijnpaté. Tomaten wassen, in plakjes snijden en over vis verdelen. Peterselie boven tomaten fijnknippen. Korsten van brood snijden en brood verkruimelen. Broodkruimels over tomaat verdelen en besprenkelen met 4 eetlepels olie. Schaal in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Stokbrood in plakken snijden, besprenkelen met rest van olie en bestrooien met zout en peper. Visschotel serveren met stokbrood.
Mediterrane visschotel
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vis droogdeppen, bestrooien met zout en peper en bedruppelen met citroensap. Vis in ovenschotel leggen en dik besmeren met tonijnpaté. Tomaten wassen, in plakjes snijden en over vis verdelen. Peterselie boven tomaten fijnknippen. Korsten van brood snijden en brood verkruimelen. Broodkruimels over tomaat verdelen en besprenkelen met 4 eetlepels olie. Schaal in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Stokbrood in plakken snijden, besprenkelen met rest van olie en bestrooien met zout en peper. Visschotel serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes roodbaarsfilet
1 eetlepel citroensap
2 blikjes rillettes tonijn
400 g tomaten
½ zakje verse peterselie
4 sneetjes oud witbrood
8 eetlepels olijfolie
2 meergranen stokbroden
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter