Stokbrood met zeevruchtensalade
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Tomaten wassen, halveren, pitjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden. Basilicumblaadjes fijnknippen. In kom zeevruchten, garnalen, tomaatblokjes, basilicum en cocktailsaus door elkaar scheppen. Broden halveren en helften in lengte opensnijden. Van onderste helft brood wat indrukken, beleggen met rucola en zeevruchtensalade erop scheppen. Met bovenste helften afdekken.
Stokbrood met zeevruchtensalade
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Tomaten wassen, halveren, pitjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden. Basilicumblaadjes fijnknippen. In kom zeevruchten, garnalen, tomaatblokjes, basilicum en cocktailsaus door elkaar scheppen. Broden halveren en helften in lengte opensnijden. Van onderste helft brood wat indrukken, beleggen met rucola en zeevruchtensalade erop scheppen. Met bovenste helften afdekken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 meergranen stokbroden
500 g tomaten
1 zakje verse basilicum
2 bakjes fruits de mer
1 bakje roze garnalen
5 eetlepels cocktailsaus
1 zakje rucola-sla