Tarwerisotto met zeebanket
bewaar
bewaar

Tarwerisotto met zeebanket

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Groenten ca. 2 minuten fruiten. Ebly toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot de korrels glanzen. Bouillon maken van 8 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij Ebly voegen en aan kook brengen. Ebly zachtjes onafgedekt koken tot vocht bijna is opgenomen. Fruits de mer en garnalen toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Rest van boter door risotto roeren. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Lekker met groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tarwerisotto met zeebanket

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig