Zuidfranse vissoep
bewaar
bewaar

Zuidfranse vissoep

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In soeppan helft van olie verhitten en knoflook 1 min. fruiten. Krieltjes toevoegen. Witte wijn, tomatenblokjes (inclusief vocht) en 250 ml water erbij schenken. Bouillontablet erboven verkruimelen en geheel aan de kook brengen. Soep 10 min. afgedekt op laag vuur laten koken. Na 5 min. kabeljauw in soep leggen en laten meegaren. Laatste minuut fruits de mer door soep roeren en kort meewarmen. Soep op smaak brengen met zout en peper en over twee diepe borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zuidfranse vissoep

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig