Tomaten-vissoep met rijst
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui tot hij glazig ziet. Strooi het kerriepoeder erover en schep de rijst erdoor. Bak 1 minuut al omscheppend op hoog vuur. Voeg de witte wijn, 125 ml water, de tomatenblokjes en het bouillontablet toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken met de deksel op de pan. Schep de pangasiusfilet door de soep en laat nog 8-10 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrooi voor het serveren met de dille.
Tomaten-vissoep met rijst
hoofdgerecht
null personen
375 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui tot hij glazig ziet. Strooi het kerriepoeder erover en schep de rijst erdoor. Bak 1 minuut al omscheppend op hoog vuur. Voeg de witte wijn, 125 ml water, de tomatenblokjes en het bouillontablet toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken met de deksel op de pan. Schep de pangasiusfilet door de soep en laat nog 8-10 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrooi voor het serveren met de dille.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie
1 ui
1 eetlepel kerriepoeder
150 g witte rijst
125 ml witte wijn
2 blikken tomatenblokjes
1 visbouillontablet
500 g pangasiusfilet
1 eetlepel dille