Tortilla's met zeevruchtensalade
Aan de slag
Eieren in ca. 8 minuten hard koken, laten schrikken en afkoelen. Olijven halveren. Tomaten schoonmaken en in dunne partjes snijden. Eieren pellen en in partjes snijden. Sla mengen met olijven, tomaat, ei, fruits de mer, pijnboompitten en dressing. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Salade op tortilla's leggen. Tortilla's dubbelvouwen.
Tortilla's met zeevruchtensalade
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 8 minuten hard koken, laten schrikken en afkoelen. Olijven halveren. Tomaten schoonmaken en in dunne partjes snijden. Eieren pellen en in partjes snijden. Sla mengen met olijven, tomaat, ei, fruits de mer, pijnboompitten en dressing. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Salade op tortilla's leggen. Tortilla's dubbelvouwen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eieren (M)
60 g zwarte olijven zonder pit
4 tomaten
1 zak gemengde sla
2 bakjes fruits de mer
1 zakje pijnboompitten
8 eetlepels Caesar dressing
1 pak flour tortilla's
Dit heb je nodig
magnetronfolie