Tortilla's met kip en maïs
Aan de slag
Kipfilet in kleine blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en kipfilet ca. 4 minuten rondom bakken. Ui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kruidenmix (uit kit) mengen met 100 ml water en ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes laten koken. Intussen tortilla's (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla aanmaken met dressing. Maïs laten uitlekken en ca. laatste 3 minuten met kipmengsel meeverwarmen. Tortilla's aan tafel vullen met kipmengsel, salsasaus (uit kit) en sour cream. Serveren met salade.
Tortilla's met kip en maïs
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilet in kleine blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en kipfilet ca. 4 minuten rondom bakken. Ui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kruidenmix (uit kit) mengen met 100 ml water en ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes laten koken. Intussen tortilla's (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla aanmaken met dressing. Maïs laten uitlekken en ca. laatste 3 minuten met kipmengsel meeverwarmen. Tortilla's aan tafel vullen met kipmengsel, salsasaus (uit kit) en sour cream. Serveren met salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaaltje kipfilet
2 uien
3 eetlepels zonnebloemolie
1 dinnerkit flour tortilla's
1 zakje gemengde sla
4 eetlepels sladressing knoflook
1 blik maïskorrels
1 bekertje sour cream