Pizza met zeefruit en kaas
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Pizzadeeg (uit pakken) afrollen en in 4 rechthoeken snijden. Deeg op 2 ingevette bakplaten leggen en 10 min. in oven bakken. Uien pellen en in ringen snijden. Tomaten in plakjes snijden. Pizza uit oven nemen en bestrijken met tomatensaus (uit pakken). Tomaat, ui en zeefruit over pizza's verdelen. Kaas erover strooien. Pizza in midden van oven in 20 min. gaarbakken. In kom dressing door sla scheppen. Pizza serveren met sla.
Pizza met zeefruit en kaas
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Pizzadeeg (uit pakken) afrollen en in 4 rechthoeken snijden. Deeg op 2 ingevette bakplaten leggen en 10 min. in oven bakken. Uien pellen en in ringen snijden. Tomaten in plakjes snijden. Pizza uit oven nemen en bestrijken met tomatensaus (uit pakken). Tomaat, ui en zeefruit over pizza's verdelen. Kaas erover strooien. Pizza in midden van oven in 20 min. gaarbakken. In kom dressing door sla scheppen. Pizza serveren met sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken pizza & tomato
2 uien
8 zongedroogde tomaten in olie
2 bakjes fruits de mer
1 zakje pizzakaas
4 eetlepels sladressing knoflook
1 zak gemengde sla
Dit heb je nodig
bakplaten, ingevet