Pizza zeevruchten en olijven
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Beleg de pizza's met de fruits de mer en olijven. Schaaf er de Pecorino Romano over. Schuif 2 pizza's op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Als u de pizza's tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Lekker met zoete paprikamix (rauwkost, zak 150 g).
Pizza versieren
Instructievideo - 01:05 min.
Pizza zeevruchten en olijven
hoofdgerecht
null personen
760 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Beleg de pizza's met de fruits de mer en olijven. Schaaf er de Pecorino Romano over. Schuif 2 pizza's op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Als u de pizza's tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Lekker met zoete paprikamix (rauwkost, zak 150 g).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 pizzabodems
1 blik pizzassimo
2 bakjes fruits de mer
4 el zongerijpte Taggia olijven
100 g Pecorino Romano 47+