Pizza tonijn-geitenkaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Beleg de pizza's met de ui en tonijn. Verkruimel er de geitenkaas over. Schuif 2 bodems op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Bakt u de pizza's tegelijk boven elkaar, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Lekker met Hollandse rauwkost (zak 150 g).
Pizza versieren
Instructievideo - 01:05 min.
Pizza tonijn-geitenkaas
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Beleg de pizza's met de ui en tonijn. Verkruimel er de geitenkaas over. Schuif 2 bodems op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Bakt u de pizza's tegelijk boven elkaar, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Lekker met Hollandse rauwkost (zak 150 g).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 pizzabodems
1 blik pizzassimo
4 rode uien
2 blikjes tonijnstukken in water
2 plakken geitenkaas