Superlekkere caesarsalade
Aan de slag
Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Eieren in 8 min. koken, onder koud stromend water afspoelen en pellen. Kip bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kip in 5 min. gaar en bruin bakken. Tomaten in partjes snijden. In grote schaal sla, tomaten, olijven en dressing (uit pak) mengen. Eieren in partjes snijden. Ei en kip over salade verdelen. Salade met croutons (uit pak) en kaas (uit pak) bestrooien. Serveren met brood.
Superlekkere caesarsalade
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Eieren in 8 min. koken, onder koud stromend water afspoelen en pellen. Kip bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kip in 5 min. gaar en bruin bakken. Tomaten in partjes snijden. In grote schaal sla, tomaten, olijven en dressing (uit pak) mengen. Eieren in partjes snijden. Ei en kip over salade verdelen. Salade met croutons (uit pak) en kaas (uit pak) bestrooien. Serveren met brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 fougasse de champain
3 eieren
1 schaaltje kipfiletblokjes
25 g boter
1 zak ijsbergsla
300 g Tasty Tom tomaten
100 zwarte olijven zonder pit
2 pakken saladbar Caesar salade