Spaanse caesarsalade
Aan de slag
Eieren in ca. 7 minuten hard koken. Sla schoonmaken en bladeren in grove repen snijden. In droge koekenpan chorizoplakjes in ca. 2 minuten knapperig bakken. Plakjes laten uitlekken op keukenpapier. Eieren pellen en in parten snijden. Sardientjes laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika's in repen snijden. In grote schaal sla, eieren, sardientjes en paprika mengen. Garneren met chorizo en croutons (uit doos). Dressing (uit doos) erover sprenkelen. Bestrooien met geraspte kaas (uit doos). Serveren met brood.
Spaanse caesarsalade
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 7 minuten hard koken. Sla schoonmaken en bladeren in grove repen snijden. In droge koekenpan chorizoplakjes in ca. 2 minuten knapperig bakken. Plakjes laten uitlekken op keukenpapier. Eieren pellen en in parten snijden. Sardientjes laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika's in repen snijden. In grote schaal sla, eieren, sardientjes en paprika mengen. Garneren met chorizo en croutons (uit doos). Dressing (uit doos) erover sprenkelen. Bestrooien met geraspte kaas (uit doos). Serveren met brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eieren (M)
1 krop ijsbergsla
100 g chorizoworst
1 blikje sardines in olie
4 geroosterde paprika's
2 pakken saladepakket Caesar
8 sneden grofvolkorenbrood