Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
Aan de slag
In kom eieren loskloppen met zout, peper en olijven. In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten. Eimengsel erin schenken en op matig vuur tot dunne omelet bakken. Zodra onderkant goudbruin is, omelet op bord laten glijden en in vieren snijden. Intussen brood in broodrooster roosteren. Sneetjes besmeren met knoflookmayonaise. Op 4 sneetjes brood omelet en klein toefje veldsla leggen. Afdekken met sneetje brood. Chorizo, geroosterde paprika en klein toefje veldsla erover verdelen. Afdekken met derde laag brood met besmeerde kant naar beneden. Sandwiches voorzichtig aandrukken en diagonaal doormidden snijden. Vastzetten met satéstokjes.
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
null personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kom eieren loskloppen met zout, peper en olijven. In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten. Eimengsel erin schenken en op matig vuur tot dunne omelet bakken. Zodra onderkant goudbruin is, omelet op bord laten glijden en in vieren snijden. Intussen brood in broodrooster roosteren. Sneetjes besmeren met knoflookmayonaise. Op 4 sneetjes brood omelet en klein toefje veldsla leggen. Afdekken met sneetje brood. Chorizo, geroosterde paprika en klein toefje veldsla erover verdelen. Afdekken met derde laag brood met besmeerde kant naar beneden. Sandwiches voorzichtig aandrukken en diagonaal doormidden snijden. Vastzetten met satéstokjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eieren
50 g pitloze zwarte olijven
1 el olijfolie
12 sneetjes brood
4 el knoflookmayonaise
½ zak veldsla
100 g chorizoworst
4 geroosterde rode paprika's
Dit heb je nodig
satéstokjes