Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
bewaar
bewaar

Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In kom eieren loskloppen met zout, peper en olijven. In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten. Eimengsel erin schenken en op matig vuur tot dunne omelet bakken. Zodra onderkant goudbruin is, omelet op bord laten glijden en in vieren snijden. Intussen brood in broodrooster roosteren. Sneetjes besmeren met knoflookmayonaise. Op 4 sneetjes brood omelet en klein toefje veldsla leggen. Afdekken met sneetje brood. Chorizo, geroosterde paprika en klein toefje veldsla erover verdelen. Afdekken met derde laag brood met besmeerde kant naar beneden. Sandwiches voorzichtig aandrukken en diagonaal doormidden snijden. Vastzetten met satéstokjes.

algemeenDeze Spaanse clubsandwich ziet er heel feestelijk uit als u er eerst vier satéprikkers insteekt en de sandwich dan diagonaal in vieren snijdt. Steek op de uiteinden van de prikkers een in vieren gevouwen plakje chorizo, een toefje veldsla en een zwarte olijf. Leg de sandwich als spiesjes op de borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig