Overheerlijke caesarsalade met stokbrood
Aan de slag
Eieren in steelpannetje in 7 min. hardkoken, onder koud water afspoelen en pellen. Kip bestrooien met zout en peper. In koekenpan 1 el boter verhitten en kip in 5 min. bruin en gaar bakken. Sla schoonmaken, drogen en in repen snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten wassen. Tomaten en eieren in partjes snijden. In grote schaal sla, paprika, kip en inhoud van dozen Caesarsalade door elkaar scheppen. Garneren met partjes tomaat en ei. Serveren met stokbrood en rest van boter.
Overheerlijke caesarsalade met stokbrood
hoofdgerecht
null personen
730 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in steelpannetje in 7 min. hardkoken, onder koud water afspoelen en pellen. Kip bestrooien met zout en peper. In koekenpan 1 el boter verhitten en kip in 5 min. bruin en gaar bakken. Sla schoonmaken, drogen en in repen snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten wassen. Tomaten en eieren in partjes snijden. In grote schaal sla, paprika, kip en inhoud van dozen Caesarsalade door elkaar scheppen. Garneren met partjes tomaat en ei. Serveren met stokbrood en rest van boter.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eieren
1 schaaltje kipfilet in blokjes
5 el boter
1 krop ijsbergsla
1 rode paprika
1 doosje cherrytomaten
2 dozen saladbar Caesar salade
0 bruin stokbrood