Omelet met zalm en avocado
Aan de slag
Zalm laten uitlekken en in stukjes verdelen, eventueel graten en vel verwijderen. Avocado's halveren, schillen en in partjes snijden. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. In 2 koekenpannen boter verhitten. Eimengsel over koekenpannen verdelen en omeletten bakken. Als omelet iets beginnen te drogen zalm en avocado over helft van omelet verdelen. Ander helft eroverheen klappen. Omelet nog 1 min. bakken. Sla mengen met dressing. Stokbrood in plakjes snijden. Omelet halveren en serveren met brood en salade.
Omelet met zalm en avocado
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Zalm laten uitlekken en in stukjes verdelen, eventueel graten en vel verwijderen. Avocado's halveren, schillen en in partjes snijden. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. In 2 koekenpannen boter verhitten. Eimengsel over koekenpannen verdelen en omeletten bakken. Als omelet iets beginnen te drogen zalm en avocado over helft van omelet verdelen. Ander helft eroverheen klappen. Omelet nog 1 min. bakken. Sla mengen met dressing. Stokbrood in plakjes snijden. Omelet halveren en serveren met brood en salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 blikjes rode zalm
2 avocado's
8 eieren
4 eetlepels melk
4 eetlepels boter
1 zak gemengde ijsbergsla
1 zakje vinaigrette knoflook-tuinkruiden
1 bruin stokbrood