Omelet met zalm en avocado
bewaar
bewaar

Omelet met zalm en avocado

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Zalm laten uitlekken en in stukjes verdelen, eventueel graten en vel verwijderen. Avocado's halveren, schillen en in partjes snijden. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. In 2 koekenpannen boter verhitten. Eimengsel over koekenpannen verdelen en omeletten bakken. Als omelet iets beginnen te drogen zalm en avocado over helft van omelet verdelen. Ander helft eroverheen klappen. Omelet nog 1 min. bakken. Sla mengen met dressing. Stokbrood in plakjes snijden. Omelet halveren en serveren met brood en salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Omelet met zalm en avocado

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig