Zomersalade met kip en avocado
Aan de slag
In droge koekenpan walnoten 3 min. roosteren. Laten afkoelen. Avocado's schillen, halveren, pit verwijderen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Sla over 4 borden verdelen. Avocado, noten en uiringen erover verdelen. Brood in broodrooster bruinroosteren. In koekenpan margarine verhitten. Kip in ca. 4 min. bruin en gaar bakken. Met zout en peper bestrooien. Kipfilet naast salade leggen en dressing over salade sprenkelen. Met geroosterd brood serveren.
Zomersalade met kip en avocado
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan walnoten 3 min. roosteren. Laten afkoelen. Avocado's schillen, halveren, pit verwijderen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Sla over 4 borden verdelen. Avocado, noten en uiringen erover verdelen. Brood in broodrooster bruinroosteren. In koekenpan margarine verhitten. Kip in ca. 4 min. bruin en gaar bakken. Met zout en peper bestrooien. Kipfilet naast salade leggen en dressing over salade sprenkelen. Met geroosterd brood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje walnoten
2 avocado's
1 rode ui
1 zak gemengde ijsbergsla
½ volkorenbrood
½ eetlepels margarine
300 g kipfilet
8 eetlepels sladressing blue cheese
Dit heb je nodig
broodrooster