Omelet gevuld met zalm en paprika
Aan de slag
Zalm laten uitlekken en graatjes en velletjes verwijderen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Boontjes in 5 min. beetgaar koken. In koekenpan 1 el boter verhitten en paprika fruiten. Zalm erdoor scheppen, warm laten worden en met zout en peper op smaak brengen. Eieren met melk, zout en peper loskloppen. In koekenpan rest van boter in delen verhitten en van eimengsel 4 grote omeletten bakken. Omeletten op vier borden leggen. Zalmmengsel over omeletten verdelen en dichtklappen. Met boontjes, brood en kruidenboter serveren.
Omelet gevuld met zalm en paprika
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Zalm laten uitlekken en graatjes en velletjes verwijderen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Boontjes in 5 min. beetgaar koken. In koekenpan 1 el boter verhitten en paprika fruiten. Zalm erdoor scheppen, warm laten worden en met zout en peper op smaak brengen. Eieren met melk, zout en peper loskloppen. In koekenpan rest van boter in delen verhitten en van eimengsel 4 grote omeletten bakken. Omeletten op vier borden leggen. Zalmmengsel over omeletten verdelen en dichtklappen. Met boontjes, brood en kruidenboter serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje roze zalm
1 rode paprika
1 zak gebroken sperziebonen
50 g boter
6 eieren
400 ml melk
½ meergranenbrood
100 g kruidenboter