Lauwwarme salade van peultjes
Aan de slag
Meng voor de dressing in een kannetje de olijfolie met knoflook-chilipeper, balsamicoazijn, zout en peper naar smaak.
Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Kook de peultjes 5 min. in gezouten water beetgaar. Meng met de dressing, tomaten, olijven, basilicumreepjes en eierpartjes.
Lauwwarme salade van peultjes
voorgerecht
null personen
190 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng voor de dressing in een kannetje de olijfolie met knoflook-chilipeper, balsamicoazijn, zout en peper naar smaak.
Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Kook de peultjes 5 min. in gezouten water beetgaar. Meng met de dressing, tomaten, olijven, basilicumreepjes en eierpartjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie met
1 el balsamicoazijn
4 eieren
200 g peultjes
4 Tasty Tom tomaten
2 el zwarte olijven
3 el verse basilicum