Salade van mozzarella en tomaat uit Campanië
Aan de slag
Snijd de tomaten in plakken en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de mozzarella in plakken en dep droog met keukenpapier.
Schik de plakken tomaat en mozzarella om en om dakpansgewijs op borden. Maal er royaal zwarte peper boven en bestrooi met zout. Besprenkel met de olie en garneer met de basilicumblaadjes.
Salade van mozzarella en tomaat uit Campanië
bijgerecht
null personen
450 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaten in plakken en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de mozzarella in plakken en dep droog met keukenpapier.
Schik de plakken tomaat en mozzarella om en om dakpansgewijs op borden. Maal er royaal zwarte peper boven en bestrooi met zout. Besprenkel met de olie en garneer met de basilicumblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 Tasty Tom trostomaten
500 g buffelmozzarella
4 el olijfolie extra vierge
30 g verse basilicum