Salade met paprika en tomaat
Lekker slank gerecht dat in 15 minuten klaar is: het beste van de Italiaanse keuken!
Aan de slag
Laat de ansjovisfilets uitlekken. Doe ze met de olie en azijn in een kom en pureer met de staafmixer tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de in plakjes gesneden tomaten op een grote schaal. Snijd de paprika in ringen en verdeel over de tomaten. Laat de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af.
Meng ze door de groenten. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel met de basilicumblaadjes over de groenten. Besprenkel met de dressing.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Salade met paprika en tomaat
Lekker slank gerecht dat in 15 minuten klaar is: het beste van de Italiaanse keuken!
hoofdgerecht
null personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de ansjovisfilets uitlekken. Doe ze met de olie en azijn in een kom en pureer met de staafmixer tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de in plakjes gesneden tomaten op een grote schaal. Snijd de paprika in ringen en verdeel over de tomaten. Laat de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af.
Meng ze door de groenten. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel met de basilicumblaadjes over de groenten. Besprenkel met de dressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 ansjovisfilets in olie in blik
4 el olijfolie extra vierge
2 el balsamicoazijn
1 schaal Tasty Tom trostomaat
1 rode paprika
800 g cannellinibonen in blik
125 g buffelmozzarella
15 g verse basilicum
Dit heb je nodig
staafmixer