Cocktail van pittige fruits de mer met tomaat
Aan de slag
Halveer de tomaten en schep de zaadjes eruit. Snijd de tomaten in dunne partjes.
Meng in een ruime kom de fruits de mer met chilisaus en basilicum en voeg naar smaak wat sap van 1 partje limoen toe. Schep de partjes tomaat er luchtig door. Laat de smaken in de koelkast ca. 30 min. intrekken.
Snijd de blaadjes sla eventueel iets kleiner. Verdeel de sla over 4 rechte glazen of coupes en schep de pittige fruits de mer erop. Garneer met een partje limoen. Lekker met cassavechips.
Cocktail van pittige fruits de mer met tomaat
voorgerecht
null personen
115 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Halveer de tomaten en schep de zaadjes eruit. Snijd de tomaten in dunne partjes.
Meng in een ruime kom de fruits de mer met chilisaus en basilicum en voeg naar smaak wat sap van 1 partje limoen toe. Schep de partjes tomaat er luchtig door. Laat de smaken in de koelkast ca. 30 min. intrekken.
Snijd de blaadjes sla eventueel iets kleiner. Verdeel de sla over 4 rechte glazen of coupes en schep de pittige fruits de mer erop. Garneer met een partje limoen. Lekker met cassavechips.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 Tasty Tom tomaten
300 g fruits de mer
3 el zoete chilisaus
2 el verse basilicum
1 limoen
½ zakje rucola slamelange