Tropische bonenschotel
Aan de slag
Vlees in blokjes snijden. Ananas schillen, in vieren snijden, harde kern verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Uien met kerriepoeder fruiten. Vlees toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bonen, stukjes ananas en perzik toevoegen. Al roerende door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Tropische bonenschotel
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Vlees in blokjes snijden. Ananas schillen, in vieren snijden, harde kern verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Uien met kerriepoeder fruiten. Vlees toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bonen, stukjes ananas en perzik toevoegen. Al roerende door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje Smac
½ ananas
3 perziken
2 uien
2 eetlepels zonnebloemolie
2 theelepels kerriepoeder
1 pot witte bonen in tomatensaus