Exotische rijstschotel met gembersiroop
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de perzik overlangs doormidden rond de pit, draai de twee helften los van elkaar en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de Quornstukjes 3 min. Schep de ui en paprika erdoor en bak nog 3 min. Voeg de perzik, ananas en siroop toe. Laat in ca. 3 min. nog even goed warm worden. Serveer met de rijst.
Exotische rijstschotel met gembersiroop
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de perzik overlangs doormidden rond de pit, draai de twee helften los van elkaar en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de Quornstukjes 3 min. Schep de ui en paprika erdoor en bak nog 3 min. Voeg de perzik, ananas en siroop toe. Laat in ca. 3 min. nog even goed warm worden. Serveer met de rijst.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pandanrijst
4 perziken
3 el zonnebloemolie
2 schaaltjes Quornstukjes
2 uien
2 groene paprika's
¼ verse ananas
3 el gembersiroop