Zoete puntpaprika's met pandanrijst
bewaar
bewaar

Zoete puntpaprika's met pandanrijst

20 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens beschrijving op verpakking gaarkoken. Puntpaprika's in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. Groene paprika's wassen, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. In kleine koekenpan olie verhitten en ui en knoflook zacht fruiten. Garnalen en groene paprika toevoegen en kort meebakken. Rijst met garnalen, groenten en koriander mengen. Paprika's met rijstmengsel vullen en met rest olijfolie besprenkelen. Paprika's en restant vulling in ingevette ovenschaal leggen en 15 min. bakken. Gevulde paprika's over vier borden verdelen en restant vulling ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete puntpaprika's met pandanrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig