Rode viscurry met pandanrijst
bewaar
bewaar

Rode viscurry met pandanrijst

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Kabeljauw in stukken snijden. In wok 2 el olie verhitten. Kabeljauw op hoog vuur 4 min. bakken. Kabeljauw uit pan scheppen en warmhouden. In rest olie ui bakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en 5 min. laten sudderen. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paksoi in gedeelten door curry scheppen. Kabeljauw er voorzichtig doorscheppen en nog 1 min. meewarmen. Garnalen erover strooien. Viscurry serveren met rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode viscurry met pandanrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig